Eve Dönüş Dizisinin Ekibi 1. Bölüm Yemeğinde Bir Araya Geldi

Dikkat çekici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla son günlerde adından sıkça söz ettiren, atv’nin iddialı dizisi “Eve Dönüş’ün oyuncuları ve set çalışanları ilk bölümün yemeğinde bir araya geldiler.

atv’nin büyük merakla beklenen yeni dizisi Eve Dönüş’ün, tüm ekibin katılımıyla gerçekleştirilen gecede, oyuncular ilk bölüm heyecanını bir arada yaşadılar.

Yapımcılığını Yalçın Şen’in üstlendiği, yönetmenliğini Kartal Çidamlı’nın yaptığı, senaryosunu da Ahmet Saatçioğlu’nun kaleme aldığı “Eve Dönüş” dizisinin ilk bölüm gösterimine çok sayıda davetli katıldı.

Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi’nin başrollerini; paylaştıkları dizide rol alan tüm oyuncuların ve yapım ekibinin tam kadro hazır bulundukları ilk bölüm yemeğine Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Merve Oflaz, Zeynep Özder, Gülden Dudarık, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Ümit Olcay, Burak Demir, Efe Deprem, Serdal Genç, Burç Kümbetlioğlu, Gamze Dar, Şeyda Terzioğlu, Leya Kırşan, Berkan Demirbağ’ın yanı sıra diğer oyuncularda katıldı.

Eve Dönüş’ten Muhteşem Başlangıç…

Çarşamba gecesi ilk bölümüyle ekranlara gelen dizi sıra dışı hikayesiyle, izleyiciyi derinden etkileyen sahneleriyle izleyicilerden tam not aldı.

Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz günlerde dizi tarihinde bir ilk gerçekleşmişti. İlk defa bir dizinin afişi yayınlandığı gün oyuncuların hayranları tarafından oldukça fazla ilgi görmüş ve #evedönüş hashtagi ile Trend Topic listesine girmişti. #evedönüş dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle de Sosyal Medya’nın ilgi odağı oldu. 237.358 kişi tarafından etkileşimde bulunulan dizi dün akşam en çok konuşulan gündemlerden olmayı başardı. Önemli rakiplerinin arasından sıyrılarak rating sıralamasında da üst sıralarda yer buldu.

Başarılarını büyük bir sevinç içinde kutlayan oyuncular, “Emeğimizin ve samimiyetimizin, ekran başındaki herkese ulaşıyor olması bize tarif edilemez bir mutluluk veriyor.” diyerek duygularını dile getirdiler.

Dizinin oyuncuları başta olmak üzere, tüm kamera arkası ekibinin bir araya geldiği 1. bölüm yemeğinde, eğlence geç saatlere kadar devam etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.