Euro 2016’da Türkiye için saygı duruşu

Euro 2016’da Polonya Portekiz maçı öncesinde İstanbul’da yaşanan son terör saldırısı sonucunda ölen vatandaşlar için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

2016 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalindeki Polonya-Portekiz maçında, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda ölen 44 vatandaşımız içim saygı duruşu yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun talebi sonucunda Euro 2016 organizasyonundaki kalan maçlarda Türkiye için saygı duruşu yapılması kabul edildi. Bu uygulama ilk defa bugünkü maçta uygulandı.

DÜNYA KIRMIZI BEYAZ OLDU

Dünyanın önde gelen ülkeleri Türkiye’ye karşı düzenlenen terör saldırısına karşı üzüntülerini bildirdiler. Paris’in Eyfel Kulesi, Berlin’deki Brandenburger Kapısı, Bosna Mostar Köprüsü, Avustralya’nın Melbourne Belediyesi, Amsterdam’daki bazı binalar, Kuveyt’teki kuleler ve Meksika Dışişleri Bakanlığı teröre karşı Türkiye’ye destek için kırmızı-beyaz renklere büründü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.