Esra Erol’un yerine programı sunacak isim belli oldu

Doğum yapacak olması nedeniyle bugün son kez izleyici karşısına çıkan Esra Erol’un yerine, izdivaç programını 1 ay boyunca kimin sunacağı belli oldu.Esra Erol ikinci çocuğunun doğumu için geri sayıma başladı. Erol, ATV’deki evlilik programına bugün ara verecek. Erol’un yerine programı 1 aylık süreyle tecbüreli oyuncu Nilgün Belgün sunacak.Esra Erol hamileliğinde 8 ayı geride bıraktı ve dokuzuncu aya girdi. Bu ay doğum yapacak olan sunucu, hamileliğini Atv ekranlarında geçirdi. Artık bebeğini doğurmak için gün sayan Erol, bugün son kez evlilik programının sunuculuğunu yapıyor. Ardından da doğum için izne çıkacak.Esra Erol, dün yayınlanan programının son bölümünde bugün ekrana son kez çıkacağını duyurdu. Ünlü sunucu yerine gelecek ismin büyük sürpriz olduğunu söyledi. Erol’un yokluğunda yerine bakacak sürpriz isim ise belli oldu. Erol’un yerine programı 1 aylık süreyle tecbüreli oyuncu Nilgün Belgün sunacak. Deneyimli isim, daha önce de başka bir kadın programıyla ekranda izleyici ile buluşmuştu.

Esra Erol’un ilk bebeği İdris Ali 2011 yılında dünyaya gelmişti. Yine bir erkek çocuk dünyaya getirecek olan Erol, bebeğinin adını Ömer Erol koyacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.