Esra Erol sessizliğini bozdu

Esra Erol, ‘Eski yapımcılarım Zeynep-Onur Peker ile Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor.’ dedi.

Zuhal Topal ile Seda Sayan arasında yaşanan tartışmalara ATV’de izleyiciyle buluşan Esra Erol da katıldı. 8 aydır sustuğunu söyleyen Erol, Zuhal Topal ve yapımcılarının kendisini bitirmeye çalıştığını söyledi.

“BEN BUGÜNE KADAR SUSTUM”

Zaman zaman gözleri dolan Esra Erol, tepkisini şu sözlerle dile getirdi; “Zuhal Topal ve kocası beni silme olayına dahillerdir. Eski yapımcılarım Zeynep – Onur Peker ile Zuhal Topal beni bitirmeye çalışıyor. Sürekli belaltı çalışması yapıyorlar. Bu belaltı çalışmasının sebebi de şu Zuhal Topal’a yayın başında söylenen ‘bu sene ATV’ye geçtikten sonra bu program kalkacak’. Ben bu güne kadar sustum.

“SAHTE NİKAH MEMUR OLARAK BEN Mİ ÇIKARDIM”

Hukuk önünde süreci atlatacağım dedim fakat olay çok değişti. Zekeriya Atak şehitlerle ilgili olayda güya Seda abla Zuhal Topal’ın programını karıştır demiş.

Burada dava şu; beyefendi bunları söyledikten sonra Zuhal Topal’ın hayat devam ediyor çalın oynayın demesidir. Şoförü sahte nikah memuru olarak ben mi çıkarttım.

İkincisi Serpil Örümcer davası. O zamanda yine çıktılar biz çok başarılıyız bunlar rakip programlar tarafından yapılıyor. Serpil Örümcer’i programa ben mi çıkarttım. Karşısına çıkan beyefendiyi sonra evli olduğu çıkmış o beyfendiyi ben mi çıkarttım Serpil Örümcer’e ev verdik dediniz o evi vermemişsiniz o evi de ben mi aldım.

“BEN Mİ HAMİLE BIRAKTIM”

Bir de hamile olayı var. Ben mi hamile bıraktım. Ben 10 yıldır bu programı yapıyorum. Benim programımda bir olay yaşanmışsa bunu rakip programlara atmam çıkar seyircimden özür dilerim hiç kimseyi suçlamam.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.