Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas öldü mü?

Yayınlandığı ilk bölümü ile izleyicileri ekrana kilitleyen Atv’nin sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas Çakırbeyli karekterini oynayan Ozan Akbaba öldü mü?

Diziyi izleyen dikkatli izleyiciler bu sorunun cevabını Ozan Akbaba’nın instagram hesabından paylaştığı fotoğraf ile ölmediğini anladı…

ozan akbaba

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlyas Kimdir?

İlyas Akbaba, 9 Haziran 1982’de Kars doğumludur. Ailesi İzmir’de yaşayan genç oyuncu, üniversite eğitimini Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç mimari ve Çevre Tasarımı olarak bitirmiştir. Oyunculuk macerasına ilk olarak ortaokulda atılan Akbaba, çeşitli oyunlarda yer almış, seslendirme ve reklam filmlerinde sesini kullanmış, hem kısa film hem de sinema filmleri olmak üzere birçok filmde de kendini göstermiştir. Bir röportajında da “Kendimi bildim bileli oyuncuyum” demiştir. 2013 yıllarında Arka Sokaklar 327. Bölümden sonra ki bölümlerde rol almıştır. Sıla’nın “Vaziyetler” adlı şarkıya çekilmiş klipte rol aldı, 2014 Güldür Güldür televizyon şovunda bulunarak, geniş bir kadro ve Ali Sunal ile beraber bulunmuştur.

Filmler;

Abluka – 2015 (Ali) Mutlak Adalet – 2014 (Metin) Krallar Kulübü – 2014 Kadir ve Kardeşleri – 2014 (Ali) Ammar:Cin tarikatı – 2013 ( Kemal) Sürgün İnek – 2013 (Selçuk) Yarım Kalan Mucize – 2013 (Ruhi Su) Bir Hikayem Var – 2012 (Hasan)

Diziler;

Arka Sokaklar -2013 (Doktor) Kuzey Güney – 2012 (Sümer Tezkan) Cennetin Sırları – 2011 (Zafer) Kavak Yelleri – 2007

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.