Eski sevgiliden Hande Erçel itirafı

Hande Erçel’in iki yıllık sevgilisi Ekin Mert Daymaz’ın yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler’le birlikte olduğu iddia edilmişti. Güzel oyuncu bu iddiayı yalanlarken Daymaz ‘İkisini de hayatımdan çıkardım, onlara mutluluklar diliyorum” dedi.

Oyuncu Hande Erçel ile meslektaşı Ekin Mert Daymaz 2 yıllık aşk yaşamış, geçen ekimde ayrılmıştı. Ocakta yeniden bir araya geldiler. Ancak mayısta yine ayrıldılar. Hande Erçel’in, hemen sonrasında yaşadığı ilişkilerle şöhret olan Mehmet Dinçerler’le yakınlaştığı iddia edilmişti. Ekin Mert Daymaz’ın en yakın arkadaşı olan Dinçerler ve Hande Erçel bu ilişkiyi yalanlamıştı. Fakat bomba açıklama Ekin Mert Daymaz’dan geldi. Önceki gece Karaköy’de ortaya çıkan yakışıklı oyuncu konuyla ilgili, “Ben Hande’yle ilişkimi altı ay önce bitirmiştim. Mehmet’le de artık konuşmuyorum. İkisine de mutluluklar diliyorum” diyerek eski aşkıyla kankasının ilişki yaşadığı iddialarını doğruladı. Tolgahan Sayışman’la “Siyah İnci” adlı dizide başrolleri paylaşan güzel oyuncu Hande Erçel ise sessizliğini koruyor.

Evliliği bitirmişti

Asena Atalay’ın Caner Erkin’le evli olduğu dönemde iş adamı Mehmet Dinçerler’le aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. Kısa süre içerisinde de Caner Erkin’le Asena yollarını ayırmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.