Eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin’in Mustafa Ceceli yorumu

Eski manken Yaşar Alptekin, ‘Duymayan Kalmasın’ programına konuk oldu. Yaşar Alptekin bilinmeyenlerini anlatırken, son günlerin olay adamı Mustafa Ceceli hakkında da yorum yaptı.

Mustafa Ceceli hakkında konuşan Alptekin, “İyi bir arkadaş ama yıllardır söylediğim bir şey var. Para ve şöhret en delikanlı adamı bile bozar. Ben ne delikanlıklar ne iyi aile kızları gördüm ama şöhret olduktan sonra kendilerini bozdular. Hepimiz bir imtihan içindeyiz. Bir anda ne oldum oluyorsun. Ben de biliyorum bu durumu. Bunu kimse inkar edemez.” dedi.

Yaşar Alptekin kısa bir süre önce geçirdiği motosiklet kazasıyla ilgili, “Yaşanması gerekiyormuş. Verilmesi gereken bir sadakam varmış. Motorumu çalıştırmadan önce yanıma Suriyeli bir çocuk geldi. Böyle biraz ‘hadi hadi git’ dedim. Sonra pişman oldum, sadaka verdim. Eğer o sadakayı vermeseydim bugün yanınızda olmayabilirdim. Çünkü 10 santim daha ileri gitseydim bariyerler boğazımı kesecekti” dedi. “Köyden geldim ve bir anda şöhretin ihtişamını yaşadım, artık demlenme dönemindeyim” diyen Yaşar Alptekin sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ayrıldığım eşimle sosyal medyadan tanıştım ve evlendim. 55 yaşında bir insanım yeniden evlenmek istiyorum. Kapalı ve açık olması önemli değil. Bundan sonra evleneceğim kişiyi ben seçmek istiyorum.

Yatırımlarımı hep kaybettim. Yanlış işler yaptım. Sanatçı insan ticaret yapamaz. 11-12 kere ticaret girişiminde bulundum ama hepsinde batırdım. Sonra anladım ki ben ticaret yapmamalıyım. Ticari zeka ayrı bir zeka.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.