Eski çocuk yıldız Macaulay Culkin’in uyuşturucu cevabı

Eski çocuk yıldız Macaulay Culkin’in her ay eroine 6 bin dolar ayırdığı iddia edilmişti.

‘Evde Tek Başına’ serisiyle 90’lı yıllara damgasını vuran ancak daha sonra ortalardan kaybolan, bir zamanların çocuk starı Macaulay Culkin, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Culkin, The Guardian’a yaptığı açıklamada eroin bağımlılığı için ayda 6 bin dolar harcadığı yönünde çıkan haberleri reddetti: ‘Beni esas rahatsız eden şey, magazin basınının bu haberleri benim için endişelenmişler gibi bir kılıfla göstermesi. Hayır, siz sadece sayfaları doldurmaya çalışıyorsunuz’.

2004 yılında uyuşturucu madde kullandığı iddialarıyla tutuklanan Culkin hakkında, 2012 yılında yayınlanan aşırı zayıflamış görüntüleri nedeniyle de bağımlılıktan kurtulamadığı yönünde pek çok haber yapılmıştı.

‘Evde Tek Başına’ serisinde rol aldığında 10 yaşında olan Macaulay Culkin, 12’sinde milyon dolarlık bir servet sahibiydi.

Fransa’ya taşınan ve orada mutlu bir hayatı olduğunu söyleyen Culkin, ‘Şöhreti ve paparazzilerin peşimde dolanmasını sevmiyorum. Orada kendim olabiliyorum bu yüzden geri dönmeyi düşünmüyorum’ dedi. 12 yaşındayken 15 milyon dolarlık bir servetin sahibi olan Culkin, zamanında iyi bir birikim yaptığı için tekrar çalışmayı düşünmediğini sözlerine ekledi. Macaulay Culkin’in Velvet Underground’un tribute grubu olarak konser veren The Pizza Underground adında bir grubu var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.