Esaretin Bedeli dizisi başlamadan ismi değişti

TİMS’in bu sezon Atv için hazırladığı, başrollerini Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu’nun paylaşacağı dizinin çekimleri başladı.

Kod adı “Esaretin Bedeli” olan dizinin yayına ”Müebbet” adıyla açıklanacağı duyuruldu. Bir kefaret ve intikam hikayesi olan Müebbet’in senaryosunu Elif Usman Ergüden’in yazdı. Dizinin ilk iki bölümünü Suskunlar’ın da dünyasını kuran ünlü yönetmen Umur Turagay çekecek.ATV’de yayınlanacak olan ve başrollerinde Engin Akyürek ile Fahriye Evcen’in oynayacağı diziye yıldız isimler de dahil olmuştu.Güçlü kadrosuyla yüksek reyting hedefleyen dizide Fahriye Evcen ve Engin Akyürek’e, Sarp Levendoğlu ve Tansu Biçer de dahil oldu.Dizide Engin Akyürek doktorlukta uzmanlık almaya çalışırken bir takım olaylar yüzünden hapise düşen birisini canlandıracak.Fahriye Evcen ise abileri kötü rolde olan kendisi ise çocukken kalp ameliyatı olmuş idealist genç bir avukatı canlandıracak.

Tabiki hapise düşen doktor Engin Akyürek’i sonuna kadar savunacak. İkili arasında işten aşk doğacak tabiri kullanılır mı dizi başlayınca göreceğiz.Dizinin kadrosuna beyaz perdede “Deli Ormanlı” filmiyle fırtınalar estiren ve önceki yıl eşi Birce Akalay ile birlikte rol aldığı Küçük Ağa dizisiyle reyting rekorları kıran Sarp Levendoğlu da katıldı.

Başarılı oyuncu Esaretin Bedeli dizisinde kötü adam olarak karşımıza çıkacak.

Esaretin Bedeli kadrosuna son olarak ödüllü oyuncu Tansu Biçer de katıldı.

Ekranda geçen sezon “Analar ve Anneler” ile “Beş Kardeş” dizilerinde rol alan Biçer, “Toz Ruhu” filmiyle “En İyi Erkek Oyuncu”, “Küf” filmiyle de “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü”nün sahibi olmuştu.”Esaretin Bedeli”, başarılı yapımcı Timur Savcı’nın imzası taşıyor. Dizinin senaryosunu Elif Usman Ergüden yazarken yönetmenliğini ise Umur Turagay yapacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.