Ersen Özpirinçci ‘Fakir Kapısı’

Ersen Özpirinçci, 2013 yılında çıkarttığı son stüdyo albümü olan ‘’Yolculuğum’’ ’dan sonra kariyerine 4.albüm çalışması olan ‘’ Fakir Kapısı ‘’ ile hız kesmeden devam ediyor.

Yaklaşık 9 ayda hazırlanan Fakir Kapısı, içinde Enstrumental, Deneysel, World ,Klasik Müzik, Pop, Rock, Etnik öğeleri barındıran kompleks bir albüm çalışması.

Tüm albümlerde olduğu çalışmadaki tüm söz ve müzikler yine sanatçının kendisine ait.

Toplam 5 şarkıdan oluşan ve sanatçının ilk E.P. denemesi olan çalışmada yine tüm albümlerde olduğu gibi,ülkemizin önemli müzisyenleri sanatçıya eşlik ettiler.

Albümde ilk kez klasik bir orkestrasyon ile de şarkı söyleyen her albümde farklı denemeler yapmaya devam ediyor.

Albümdeki şarkıların düzenlemelerini Hüseyin Cevahir Ünal’a teslim eden sanatçı, yapımcı olarak son 3 albümdür birlikte çalıştıkları Sertaç Ekiz ve Sekiz Müzik Yapım’la yoluna devam ediyor.

Sosyal Sorumluluk Projelerine verdiği desteklere de devam eden ve albümdeki tüm şarkılara Türkçe ve İngilizce altyazılı videolar hazırlatan sanatçı,
‘’Yol Olun Bize’’ adlı çalışmasının klip çekimleri içinde gün sayıyor.İnsanların gerçekten nasıl mutlu olması gerektiğini işlediği klip çalışması çok yakında tüm video müzik kanallarında olacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.