Erkekler nasıl bir kadını baştan çıkarıcı ve vazgeçilmez bulur?

Bir kadın bir erkekten gerçekten hoşlanıyorsa ve onun için vazgeçilmez olmak istiyorsa yazar ve aynı zamanda radyo programcısı olan Sherry Argov’un ‘çekim ilkeleri’ne göz gezdirmek isteyebilir:

Kaçan kovalanır.

Erkeğin önceliklerinden biri kendinize karşı takındığınız tavır olacaktır. Özsaygı çok önemli.

Eğer kendinize inanır ve güvenirseniz, erkek de bunu yapar.

Kolay teslim olmayan kadın erkek için daha uyarıcı olacaktır. İyi huylu olmakla uysallığı birbirine karıştırmayın.

Kadın, kendisine olan saygısı ve yaşadığı ilişki arasında bir seçim yapmak zorunda kalırsa, daima kendine olan saygısını seçmelidir. Karşısındaki erkeğin de saygısını kazanmasının tek yolu budur.

Sınırlarınız olsun. Kişiliğinizi belirleyen tercih ve sınırlarınızdır. Eğer tüm varlığınızı birlikte olduğunuz insana adar ve kendinizden özveride bulunursanız muhtaç duruma düşer ya da en azından öyle görünürsünüz. Bu erkeklerin pek de çekici bulmadığı bir haldir.

Kişisel alanınızı koruduğunuz gibi karşınızdakinin alanına da saygı gösterin. Onu boğmak ya da köşeye sıkışmış gibi hissetmesini istemezsiniz.

Hemcinslerinizle rekabet etmek, onun gözündeki değerinizi düşürür ve hatta kendi kendinizin gözündekini de.

Maskülen yapısı gereği kontrolün elinde olduğunu düşünmek ister. Bırakın düşünsün.

Maddi açıdan sizden kötü olmak onu çekimser yapar. Erkek, kadınından çok kazanmak ister. İlk randevularda hesabi paylaşmanıza izin verse de sizden gerçekten hoşlandığına emin olduğunda hesabı ödemesine izin vermelisiniz. Ödeyemeyecek durumda ise evde de yiyebilirsiniz…

Ona güçlü olduğunu hissettirin, bu her zaman hoşuna gider.

Onun yanında kendinizi güvende hissettiğinizi gösterin, bu da ihtiyacı olan hislerden biridir.

Erkek ve kadın düşünce yapısı farklıdır. Bu defalarca dile getirilmiş ve hatta ispatlanmış bir gerçektir. Az konuşun, onun anlayacağı dil yalın ve dolambaçsız olandır.

Mutluluğunuz onun için sandığınızdan daha önemlidir. Sizi mutlu hissettirdiğini hissetmeli, bol bol gülümseyin ve ışıldayın!

Bitmek bilmez şikayetler onun için katlanılmaz ve zayıflık göstergesidir.

Hislerini sorgulamayın. İlişkinin heyecanını yitirmesine sebep olmayın.

Güçlü kadınlar kendilerine saygı göstermeyen erkeklerle ilgilenmezler, bunu sakin aklınızdan çıkarmayın!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.