“Erkekler Mars’tan, Kadınlar Venüs’ten” beyaz perdeye uyarlanıyor

Duygusal ilişkilere odaklanan fenomen kitap “Erkekler Mars’tan, Kadınlar Venüs’ten” beyaz perdeye uyarlanıyor.

Okuyucularına kadın-erkek ilişkilerini geliştirmeyi ve daha iyi iletişim kurabilmeyi vadeden, Amerikan ilişki danışmanı John Gray imzalı “Erkekler Mars’tan Kadınlar Venüs’ten” kitabı beyaz perdeye uyarlanıyor.

Variety’nin haberine göre Legendary Entertainment filmin haklarını satın aldı. Habere göre kitabı konu alan bir değil iki film planlanıyor. Kitabın Çin’deki popüleritesi sebebiyle Doğu ve Batı’daki seyircilerin beğeni farklılığa uygun olarak iki ayrı film çekilebilir.

İlk olarak 1992’de yayınlanan kitap 50 milyondan fazla kopya sattı ve CNN’e göre 1990’ların kurgusal olmayan en yüksek sıralamadaki kitabı oldu. Erkekler ve kadınların farklı gezegenlerden geldiği metaforunu kullanan kitap iki cinsiyetin kendi toplum ve geleneklerine uygun davrandığı için iletişim kuramadığını iddia ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.