Erkan Petekkaya’nın Tom Cruis ve Brad Pitt’ten farkı yok

Erkan Petekkaya imza attığı uluslararası anlaşmayla yeni bir kariyerin kapısını araladı.

Şimdilerde Paramparça adlı dizide izlediğimiz ve son zamanlarda magazin piyasasında Cem Yılmaz’la ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Petekkaya, Los Angeles’ta 4 gündür devam eden görüşmeler sonunda önemli bir imza attı. Erkan Petekkaya’yı dünyaya açılacak oyuncu olarak gören FOX TV, yapım firması olan Red Arrow ve Amerikalı yapım şirketi ‘Karga Seven Pictures’ın da aralarında olduğu ortak bir konsorsiyumla dün sözleşmeleri toplu halde imzaladılar.

blank

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER

Robert De Niro, J.J. Abrahams, George Clooney, Tom Cruise ve Brad Pitt gibi isimlerle çalışan menajerlik firması ‘CAA’ ile Petekkaya tanıştırılıp yol haritası belirlendi. Nisan ayı sonundan itibaren Petekkaya dil eğitimi almaya başlayacak ve Hollywood kültürünü benimsemesi için 2 ay Los Angeles’ta yaşayacak. Ardından Türkiye’deki FOX TV’de yayınlanacak ve şimdiden Türkiye’ye satılması konusunda anlaşmaya varılan yeni bir dizinin çekimleri Los Angeles’ta start verilecek. Dizinin çekimleri bir süre sonra Türkiye’de devam edecek. Petekkaya’nın bu anlaşma ile birlikte artık Hollywood ünlüleri gibi önemli maddi ve manevi imkânlara kavuşacağı, yılda 10 Milyon TL alacağı belirtiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.