Erkan Petekkaya, sürpriz projesini önümüzdeki yıl hayata geçirmeye hazırlanıyor

Kariyerine ‘Paramparça’ dizisiyle devam eden Erkan Petekkaya, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve gelecek yıl ekrana taşımayı planladığı dizi projesinin hazırlıklarına başladı.

Erkan Petekkaya, yapımcılığını, senaryosunu ve başrolünü üstlendiği sürpriz projesini önümüzdeki yıl hayata geçirmeye hazırlanıyor.Petekkaya senaryosunu kendisinin kaleme aldığı ve ilk kez yapımcı koltuğuna oturacağı projede, ‘Suriye’ meselesini farklı bir gözle ekrana taşıyacak. Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye zorunlu göç eden bir ailenin hayatının anlatılacağı projede oyuncu, eşi ve çocuklarıyla zorunlu göçe mecbur kalan bir aile babasını canlandıracak.

‘Popüler isimler yok’

Suriyeli bir babayı oynayacak olan Petekkaya, sadece kendisinin oynayacağı rolün net olduğunu belirterek şunları söyledi: “Baba rolünün dışındakiler için kafamda birkaç isim var. Senaryo tam hazır hale gelince o isimlerle görüşeceğim. Ama bunlar popüler isimler olmayacak. Bu zamana kadar oyunculuktan kazandığım parayı bu diziye yatıracağım. Çekimler için plato değil gerçek mekânlar kullanmaya çalışacağım. Türkiye ve dünyayı ilgilendiren bir sorun var ve siyasiler hariç kimse bu soruna değinmiyor. Ben bu soruna değineceğim ve yaşananları tüm gerçekleriyle ekrana yansıtacağım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.