Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay’ı affetmedi

Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrıldıktan sonra bir gazeteye verdiği röportajındaki beyanları affetmedi. Petekkaya, hakaret ve tehdit iddiasıyla güzel oyuncudan şikayetçi oldu. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı Çağdaş Çelik aracılıyla dilekçe veren Petekkaya’nın ifadesinde şu sözlere yer verildi: Müvekkilimizin erkekliğini kendi üzerinden taçlandırdığını söyleyerek ağır ithamlarda bulunmuştur. Müvekkilimiz bu ahlak sınırlarını zorlayan açıklamalar karşısında eşine ve hayranlarına karşı küçük düşürülmüş, bir kadın üzerinden prim yapmaya çalışan bir kimse olarak lanse edilmeye çalışılmıştır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.