Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay arasında buzlar eridi

Partneri Erkan Petekkaya ile sorun yaşadığı konuşulan Nurgül Yeşilçay, arkadaşıyla arasındaki buzları eritti. Yeşilçay, hastanede olan arkadaşını ziyaret edeceğini söyledi.

“Paramparça” dizisiyle 51. bölümde ekranlara veda edecek olan Nurgül Yeşilçay, Cihangir’deydi. Dizide son günlerini yaşayan oyuncu, ‘Her proje gibi bu da bitti. Birçok teklif alıyorum. Ama kararsızım’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Partneri Erkan Petekkaya ile sorun yaşayan Yeşilçay, arkadaşıyla aralarındaki buzları erittiğini ifade etti. Böbrek rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan Petekkaya’yı aradığını belirten oyuncu, arkadaşını ziyaret edeceğini söyledi.

Ben olay bir kadınım!

Instagram’dan paylaştığı nü resimle hayranlarının tepkisini çeken oyuncu, “Ben ne paylaşsam sorun oluyor. Sorun bende mi bilmiyorum’ diyerek olay bir kadın olduğunu belirtti.Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.