Erkan Petekkaya: 15 bölümlük paramı alamadım, resmen kazıklandım

Başrollerini Ece Uslu, Berk Atan ve Ege Aydan’ın paylaştığı ‘Dayan Yüreğim’ ekibi, paralarını alamadıkları gerekçesi ile uluslararası yapım şirketi Endemol Shine’ın İstanbul Levent’teki ofisinin önünde eylem yapmıştı.

Şirket bünyesindeki ‘Paramparça’nın yıldızı Erkan Petekkaya da isyan etti.

Erkan Petekkaya, “Sustuk, sabrettik; ama canımıza tak etti. 15 bölümlük paramı alamadım, resmen kazıklandım. Gerekirse kalkar Hollanda’ya giderim” dedi.

ENDOMOL AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Endomol Shine Group yaptığı açıklamada ”Türkiye yönetiminde ciddi sorunlar tespit ettik, iki yöneticinin görevlerine son verildi. Tüm borçların yerlerini bulabilmesi için çalışıyoruz. Alacaklıların temsilcileriyle görüşmeler 16 Haziran itibarıylla başlayacaktır. Planlanandan fazla vakit almakta olduğu için özür diliyoruz” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.