Erdem Sudabay feat Teoman Alpsakarya ‘Kıyamet’

Rock Müziğine Özgün bir nefes, yılların birikimi ile dile geldi. Erdem Sudabay ikinci albümünün ardından yepyeni iki parçadan oluşan single’ı ile bu sefer ‘İSYAN’ dedi..

Erdem Sudabay, müzikte belli bir dönemi yaşayıp sindirmiş ve o geçmişte duyduğumuz muhteşem rock ezgilerine yeniden günümüz soundu ile harmanlayarak yeni bir soluk getirirebilecek kadar içselleştirmiş bir müzisyen.

Sanatçı ikinci albümü Ölesiye’den sonra yine söz ve müzikleri kendine ait olan bu çalışmasının düzenlemelerini, müzik camiasının değerli aranjörlerinden Teoman Alpsakarya ya emanet etmiş.

Erdem Sudabay 1971 Ankara doğumlu, üniversite hayatı sonrasında çeşitli gruplarda yer alarak, düzenleme ve altyapı çalışmalarıyla destek vermiş, daha sonra da kendi solo çalışmalarına ağırlık vermiştir. Şarkılarını kendisi seslendirmekte, müziği sözleri ve düzenlemeleri kendine ait olan birçok bestesi bulunmakta ve tüm çalışmalarının aranje ve kompozitörlüğünü kendisi yapmaktadır. Halen mix ve mastering konularında kendini geliştirmekte olup çalışmalarına devam etmektedir.

Sanatçı BOZGUN albümü tanıtım konserleri kapsamında 2015 baharında Ege bölgesinde çeşitli festivallere katılmış ve yoğun ilgi görmüştür.
Sanatçının ikinci albümü ÖLESİYE’den sonra çıkarttığı iki parçadan oluşan üçüncü single’ı olan İSYAN özellikle rock ve poprock dinleyicisi için çalışılıp sunulmuş bir albüm niteliğini taşıyor.

KIYAMET – ERDEM SUDABAY feat TEOMAN ALPSAKARYA

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.