Enver Yanık ‘Savruldum’

İlk albümü ‘BÜYÜ’ ile müziğe merhaba diyen Enver YANIK 5 yıllık bir aradan sonra ‘SAVRULDUM’ isimli single çalışmasını müzikseverler ile buluşturdu. Arpej Yapım etiketiyle dijital platformlarda yerini alan SAVRULDUM’un sözü ve müziği Enver Yanık’a ait, düzenlemesi ise Hitman olarak anılan Mert Ali İçelli imzası taşıyor. Klip yönetmenliğini Levent Kuğu gerçekleştirdi.

YouTube video

Enver Yanık Hakkında

Müzik hayatına Kabataş Erkek Lisesi’nde şarkı sözü yazarak başlayan başarılı şarkıcı, lisans eğitimi için Ankara’ya gitti. Gitar dersleri alarak bestelerini yapmaya başlayan Yanık, Hacettepe Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Öğrencilik yıllarında ilk bestesi ‘Bir Farklı’ ile kampüste bir anda ses getiren şarkıcı, o dönemin popüler gruplarından Grup 84 ile bir araya gelerek besteler yapmaya başladı. Uzun yıllar Ankara’da çeşitli barlarda ve üniversite şenliklerinde sahne aldıktan sonra 2010 yılı itibariyle İstanbul’a geri dönüş yaptı.

Can Kesmez stüdyolarında, Hatem Tutkuş ve Erman Tazegül aranjeleriyle ‘Büyü’ isimli 10 şarkılık albümünü hazırladı. Şahin Özer etiketiyle 2011 Ekim’de albümü sevenlerine sundu. ‘Şimdi Bitersek’ ve ‘Akşam Olur’ isimli şarkıları ise uzun süre radyolarda yerini aldı. Eylül 2013 yılında Radyo Programcısı Seda Şenyurt ile evlendi. Çiftin şuan ‘Derin’ isimli üç aylık kızı var…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.