Engin Öztürk sevgilisi İdil Fırat’ı unutamadı

Engin Öztürk, İdil Fırat’la olan tüm pozlarını hala Instagram hesabındaki sayfasında saklıyor. Fenerbahçeli yönetici Önder Fırat’ın, Sibel İdil Kerimoğlu’ndan olan kızı İdil Fırat, Temmuz 2015’te oyuncu engin Öztürk ile flört etmeye başlamıştı. Sevgililer geçen Nisan ayında ilişkilerine mola vermiş, krizi 10 günde atlatıp barışmıştı. 14 Temmuz’da aşklarının 1’inci yılını kutlayan çift geçtiğimiz günlerde yollarını yeniden ayrıldı.

O KARELERİ SİLMEDİ

İdil Fırat moral bulmak için tek başına Yunan adası Santorini’ye gitti. Sosyal medya sayfasından eski sevgilisine ait tüm fotoğrafları sildi. Yüksek Sosyete’ dizisinde ‘Kerim’i canlandıran Engin Öztürk ise İdil Fırat’la olan tüm pozlarını hala Instagram hesabındaki sayfasında saklıyor.

engin idil

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.