Engin Altan Düzyatan: Özgür olmak isterdim

Osmangazi Rotary Kulübü’nün Ryla seminerine katılan ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Ted Bursa Koleji öğrencilerine başarı hikayesini ve sosyal medyayla sınavını anlattı.

Sosyal Medya ve Liderlik adı altnda düzenlenen etkinliğe katılan oyuncu Engin Altan Düzyatan, TED Koleji öğrencileriyle keyifli bir söyleşiye imza atarken ilginç bir itrafta da bulundu. Düzyatan; “Benim işim gözlem. Ancak her hangi bir mekana girdiğimde insanların bana alışması 1 saati alıyor. Bu yüzden benim onları gözlemleyeceğim yerde onlar beni gözlemliyor” diyerek yeterince özgür olamadığını ifade etti.

blank

Sosyal medyayla baş edemiyorum

Diriliş Ertuğrul’un başrol oyuncusu Engin ALtan Düzyatan öğrencilerin sorularına samimi yanıtlar verirken Instagram hesabını da kendisinin kullandığını ifade etti. Kendisini tanımayan insanların yaptığı yorumlara hala alışamadığını da vurgulayan Düzyatan, zaman zaman sosyal medyayla uğraşamadığını dile getirdi. Özge Tezcan – Bursa

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.