Engin Akyürek’in yeni dizisi Melekler Uyurken

Çok sevdiğimiz komser Ömer yeni dizisi Melekler Uyurken ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.Engin Akyürek Son rol aldığı Kara Para Aşk dizisinde izleyiciyi kendine aşık etmeyi başarmıştı. Dizinin başrollerindeki isim şimdilik sadece Engin Akyürek olarak açıklandı. Dizinin cast çalışmaları hızla devam ediyor. Engin Akyürek dizide bir mafya babasının oğlunu canlandıracak, asi ve başına buyruk halleriyle rolünü ön plana çıkararak güzel bir rol ortaya koyacak.

Melekler Uyurken Dizisi Oyuncuları;

Engin Akyürek

Engin Akyürek yeni dizisi ‘Melekler Uyurken’ ile ekranlara geri dönüyor. Ekranların fenomen ismi haline gelen Engin Akyürek şimdilerde çok farklı bir proje ile ekranlara gelecek. Engin Akyürek oynayacağı dizinin adı da şimdiden belli oldu. Akyürek ‘Melekler Uyurken’ dizisiyle ekranlara gelecek.

Dizide asi ve kendi kafasına buyruk bir şekilde hareket eden asi bir genci canlandıracak olan Engin Akyürek’e bayan oyunculardan kimin eşlik edeceğine ise henüz karar verilmedi.

Engin Akyürek kimdir?

Türkiye’nin Yıldızları adlı yetenek yarışmasında keşfedilen ve aralarında Bir Bulut Olsam, Fatmagül’ün Suçu Ne ve de Yabancı Damat’ın da bulunduğu pek çok başarılı dizide rol almış olan Türk oyuncu.

Engin Akyürek, 12 Ekim 1981 tarihinde, Ankara’da dünyaya geldi. Lise öğretimini tamamlamasının ardından Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi’ne kayıt olan Akyürek, burada tarih eğitimi aldı.

Akyürek’în kameralarla buluşası Türkiye’nin Yıldızları adlı yetenek yarışması sayesinde oldu. Türkiye’nin Yıldızları sayesinde büyük bir hayran kitlesi edinen Akyürek, yarışmanın sona ermesinin ardından Yabancı Damat adlı tv dizisinin kadrosuna katıldı.

2004 ve 2005 yıllarında, Yabancı Damat’ın yayınlanan ilk iki sezonunda canlandırdığı Kadir karakteri ile hayran kitlesini genişleten Akyürek, 2006 yılında yayınlanan Kader adlı dizide ise Cevat karakterini canlandırdı.

2007–2008 yılları arasında, ATV’de yayınlanan ve yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstlendiği Karayılan, genç oyuncunun bir sonraki yapımı oldu. Gaziantep’in Fransız işgali altında olduğu dönemde geçen dizide Akyürek, Bülent İnal ve Begüm Birgören ile beraber kamera karşısına geçti.

Akyürek’in başrolde olduğu ilk yapım ise, usta senarist Meral Okay ile yönetmen Ulaş İnaç’ı buluşturan Bir Bulut Olsam oldu. Melisa Sözen ve Engin Altan Düzyatan ile beraber başrollerde yer alan Akyürek, diziye adını veren Mustafa Bulut karakterini canlandırdı. Dizinin Asmalı Konak’a aşırı benzemesi ve de cinsel içerikli sahneler barındırması eleştirilere konu olurken, RTÜK di uyarı cezası gönderdi.

Engin Akyürek’in kadrosunda bulunduğu son yapım ise, Hülya Avşar’ın başrolünde bulunduğu, aynı adı taşıyan sinema filminden uyarlanan Fatmagül’ün Suçu Ne oldu. Aşk-ı Memnu ile dünya çapında büyük bir üne kavuşan Beren Saat, dizide Akyürek ile beraber rol aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.