Engin Akyürek sevenleri sosyal medyayı salladı

Atv’nin ilgiyle izlenen dizisi Ölene Kadar’da güzel oyuncu Fahriye Evcen ile başrolleri paylaşan yakışıklı oyuncu Engin Akyürek’in sosyal medya da sevenleri yine hazırlamış oldukları etiketle sosyal medyayı salladılar.

Sevenlerinin sosyal medya da hazırladıkları EnginAkyurek SevgisiHerYerde etiketi kısa sürede Trend Topic listesine girmeyi başardı ve başta Türkiye olmak üzere Yunanistan, Lübnan, Mısır, Irak, Arabistan, Peru, Meksika, Arjantin ve Endonezya gibi dünyanın bir çok farklı ülkesinde TT listesine girmeyi başardı. Ayrıca etiketle ilgili de twitter de 70 binden fazla tweet paylaşımında bulunuldu. Ünlü oyuncu Engin Akyürek dünyanın her yerinde hayranı olan nadir Türk oyuncularından biri olarak da göze çarpıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.