Engin Akyürek ile Sarp Levendoğlu ‘Esaretin Bedeli’nde bir araya geliyor

Sarp Levendoğlu ile Engin Akyürek, yeni dizide buluşuyor! Bir süredir içlerine sinen bir projeye ‘evet’ demeyi bekleyen ikili, ‘Esaretin Bedeli’nde bir araya gelecek.

Ekranların iki başarılı jönü aynı projede buluşuyor! ‘Kara Para Aşk’ dizisinden sonra kendi kabuğuna çekilerek setlere ara veren Engin Akyürek ile oyuncu Sarp Levendoğlu, aynı dizide kamera karşısında geçmeye hazırlanıyor. RaniniTV’de yer alan habere göre bir drama dizisinde oynayacak olan ikilinin projesinin detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

KOD ADI ‘ESARETİN BEDELİ’

Küçük Ağa’dan sonra film projelerine ağırlık veren Levendoğlu, televizyon kariyerinde bir ilki gerçekleştirecek ve kod adı ‘Esaretin Bedeli’ olan dizide sürprizli hikâyesi olan Ömer adındaki “kötü” karakteri canlandıracak. Projenin yönetmeni Umur Turagay olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.