Engin Akyürek ile Fahriye Evcen’in ismi birçok kez değişen yeni dizisinin adı ‘Ölene Kadar’ oldu

Başrollerini Engin Akyürek ile Fahriye Evcen’in paylaşacağı ve ismi birçok kez değişen yeni dizinin adı ‘Ölene Kadar’ oldu.

Ünlü oyuncular Engin Akyürek, Fahriye Evcen ve Sarp Levendoğlu’nun yer alacağı ‘Müebbet’ dizisinin bir kez daha ismi değişti. İlk önce Esaretin Bedeli olarak ekrana geleceği duyurulan ve dizinin çekimlerine başlandığı vakit Müebbet ismiyle yayımlanacağı açıklanan dizi, 3. kez isim değiştirdi.

Umur Turagay yönetiyor

Proje ‘Ölene Kadar’ adıyla yayımlanacak. Yapımcılığını TIMS Productions’un üstlendiği, senaryosunu Elif Usman Ergüden’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Umur Turagay’ın yaptığı Ölene Kadar dizisinin ATV’de ekrana gelmesi bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.