Engin Akyürek, gecenin sonunda pişman oldu

Yakışıklı oyuncu Engin Akyürek önceki akşam felekten bir gece çaldı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar bir gece kulübünde eğlenen oyuncu, çıkışta yanındaki kadınlarla görüntülenince, “Pişman oldum” dedi.

Ekranların başarılı oyuncularından Engin Akyürek, birlikte eğlendiği kadınlar otomobilin içinde görüntülenmemek için büyük çaba sarf etti.

SABAHA KADAR EĞLENDi

“Fatmagül’ün Suçu Ne” adlı dizide Beren Saat ile başrol oynayan Engin Akyürek önceki gece Asmalımescit’te bir mekanda eğlendi. Sabaha karşı mekandan çıkan Akyürek’in morali yanında bulunan iki kadınla objektiflere yansıyınca bozuldu.

YÜZÜNÜ SAKLAMAYA ÇALIŞTI

Yakışıklı oyuncu flaşlar patlayınca gazetecilere, “Dışarı çıktığıma pişman ettiniz” diyerek sitemde bulundu. Akyürek’in yanında bulunan ve kız arkadaşı olduğu iddia edilen kadınlardan biri, otomobil içinde görüntü vermemek için yüzünü elleriyle sakladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.