Engin Akyürek Arjantinde kitaba konu oldu

Kara Para Aşk dizisinde canlandırdığı Komiser Ömer Demir karakteriyle Arjantinli yazar Maria Cristina Adassus’un “Sin Limites” adlı kitabının ilham kaynağı olan Akyürek anlaşılan o ki daha uzun süreler ülkede ses getireceğe benzer.

Beren Saat ile birlikte rol aldığı Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki Kerim karakterinden sonra Ömer karakteriyle de Arjantinlilerin gönlünde taht kuran oyuncu için yazılan Sin Límites (Limit Yok) isimli kitap 23 Mart’ta satışa sunuldu. 60 yakın ülkeye satılan Kara Para Aşk dizisindeki performansıyla iEmmy ödüllerine aday olan ve Seul Drama Ödülleri’nde en iyi erkek oyuncu seçilen Engin Akyürek’in Ortadoğu ve Latin Amerika’da büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

Şimdiden yeni dizisi merakla beklenen Engin Akyürek dünya starı olma yolunda hızla ilerliyor.

Geçtiğimiz günlerde Akyürek’in Şili’deki hayranları muhtaç çocuklar yararına bir etkinlikte bulunmuş ve yardıma muhtaç çocuklar için toplanan yardımı ilgili vakfa teslim etmişlerdi.

Engin Akyürek’in özellikle Güney Amerika’da popülaritesinin artmasında Fatmagül’ün Suçu Ne dizisindeki rolünün önemli bir etkisi bulunuyor. Medyabey

engin

engin argentina

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.