Engelliler Haftasında vizyona girecek olan Adım Adım Filmi 6 Mayıs’ta sinemalarda

Bir ilk çünkü; ilk defa bir filmin başrollerinde güzel kızlar ve erkekler değil, engelli arkadaslarımız kendilerini ve kendi hikayelerini oynuyorlar.

Adım Adım Filmi 5 engelli arkadaşımızın – 3ü tekerlikle sandalyede; Memet Sefa Öztürk ve Bora Acar Zöngür ; balet, Can Filiz; oyuncu , birinin gözleri görmüyor, Ümran Sevinç; Ege Üni konservatuarını 2. olarak bitirdi, biri de down sendromlu Can Ayan; manken, oyuncu ve fotografcı – başrolleri paylaştığı ve onlara ünlü simalar Haldun Dormen, Asuman Dabak ve Yüksel Ünal’ın eşlik ettiği bir yapım. 5 engelli arkadasımızın yollarının kesişme hikayesi..

ADIM ADIM BAŞLADIK…
Dünya insanlarının %10’u engelli bireylerden oluşuyor ve bu milyonlarca insan yaşadıkları her an çoğunlukla yok sayılıyor. Çünkü %90, %10’dan büyük görülür.
Biz sayıları yok saydık. Çoğunluğun azınlığı hor görmesini reddettik.
Tüm dünya engelsiz insanların yaşamına odaklanmış durumdayken biz zihinlerdeki engelleri kaldırmak için adım adım koştuk bu filme.
Adım adım başladık filmimizi yapmaya.
Ekranlarda, sinemalarda güzel ve yakışık oyuncular boy gösterirken biz filmimizde gerçekten engelli olan oyuncuların yer almasını istedik.
Film platomuzu engelli oyuncularımızın kullanımına göre düzenledik.
Birçok engelle karşılaştık. Ama adım adım ilerlemeye devam ettik. Çünkü elimizde engelsiz bir hikaye vardı.
Şimdi bu hikayenin sonuna gelmek istiyoruz.
Ama biraz daha desteğe ihtiyacımız var.
Gelin birlikte bitirelim hikayenin sonunu.
Son adımları atmamızda yanımızda olun
6 Mayıs’ta sinemalarda buluşalım..

YouTube video

YouTube video

Adım Adım Film Müziği

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.