Enes Kanter ve ailesi arasına Fethullah Gülen girdi

Fethullah Gülen’e yakınlığıyla bilinen NBA oyuncusu Enes Kanter, babasının yazdığı ‘evlatlıktan reddetme’ mektubuna yazdığı cevapta ‘Hocaefendi yolunda anam, babam, kardeşlerim tüm sülalem feda olsun’ dedi ve metnin sonuna ‘Enes (Kanter) Gülen’ imzasını attı.

Enes Kanter’in babası Mehmet Kanter, oğlunu evlatlıktan reddettiğini söyleyerek soyadını değiştirmesini istemişti. Kişisel Twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama yayınlayan Kanter, 24 senedir ana, baba ve kardeş dediği tüm ailesini kaybettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

enes

BABA MEHMET KANTER: UTANÇ DUYARAK ÖZÜR DİLİYORUM

T24’te yer alan habere göre, Enes Kanter’in babası Mehmet Kanter, bugün oğlunu evlatlıktan reddettiğini bildiren bir mektup kaleme aldı. Kanter mektupta şu ifadelere yer verdi: “‘Enes’in FETÖ terör örgütü tarafından hipnotize olduğunu ve kullanıldığını düşünüyoruz. İnsanlar yanlışlıklar yapabilir. Yanlıştan dönmenin erdem olduğunu defalarca söyledik ancak ikna edemedik. Ben babası ve bütün kanter aileleri olarak fetö terör örgütü tarafından yapılan çirkin darbeyi kınıyor ve lanetliyoruz. Enes’i başta ben babası ve Kanter aileleri evlatlıktan reddediyoruz. Bir an önce soy ismini değiştirmesini istiyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız ve Türk halkından böyle bir çocuğum olduğu için utanç duyarak özür diliyorum.”

Enes Kanter’in babası, Medeniyet Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mehmet Kanter, geçtiğimiz günlerde açığa alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.

gazetemag.com-enes baba

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.