En sevilen anti-kahraman Deadpool’un maceraları devam ediyor

Ryan Reynolds’un başrolde yer aldığı anti-kahraman filmi Deadpool’un merakla beklenen devam filminden ilk fragman sızdırılınca, Ryan Reynolds da kişisel hesabından resmi fragmanı yayınlamak zorunda kaldı.

Fragmanda, soyguncuların saldırısına uğrayan yaşlı bir adama yardım etmek isteyen Deadpool, kahraman kostümünü giymek için bir telefon kulübesine giriyor ancak Superman kadar hızlı davranamıyor.

İlk filmi büyük beğeni toplayan, Marvel çizgi romanından 20th Century Fox aracılığıyla beyazperdeye uyarlanan Deadpool’un ikinci filminin de yönetmen koltuğunda Tim Miller oturdu. İkinci filmin senaryosunu da yine Paul Wernick ve Rhett Reese ikilisi kaleme aldı.

Filmin Mart 2018’de vizyona girmesi bekleniyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.