Emre Kaya: Şarkıcı olmasam aşçı olurdum

Ekranların en samimi programı “Esra Sönmezer İle Çek Çekiştir” Number One ve Number One Türk ortak yayınıyla ünlüleri ağırlamaya devam ediyor. Birbirinden ünlü konuklarını ağırlayan Esra Sönmezer, “İzleyicim ve konuklarım samimiyetime inanıyor ve tercih ediliyorum. Bu benim için övünç verici bir durum” dedi. Programında sevilen pop sanatçısı Emre Kaya’yı ağırlayan Sönmezer, başarılı sanatçıyı her yönüyle ekrana yansıttı. Müzikteki hızlı çıkışından evde yemeğini kendisinin yaptığına kadar anlatan Emre Kaya “Şarkıcı olmasam aşçı olurdum” diyerek, yemek yapmaktaki iddiasını vurguladı. Kadın zekasına duyduğu saygıyı da “Kimse kusura bakmasın, gördüm ki kadınlar erkeklerden daha akıllı” cümlesiyle özetledi. Emre Kaya’nın şarkılarıyla neşeli geçen programda sevilen sanatçının ve Esra Sönmezer’in keyifli sohbeti programa damgasını vurdu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.