Emre Kaya, çıtayı yükselterek rütbe aldı

Yeni hiti ‘Dın Dın’ ile listelere hızlı bir giriş yapan pop müzik dünyasının dahi yıldızı Emre Kaya 12 Kasım’ da Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konser ile çıtayı yükselterek rütbe aldı.

Emre Kaya hazırlıkları 3 ay süren büyük şova imza attığı Bostancı konseri için, sahne performansının yanı sıra, dekor ve şovları ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Özel kurulan dev sahnesiyle Bostancının en iddialı konserini veren Ünlü sanatçı Emre Kaya bu konsere özel 21 kişiden oluşan dev orkestrası ve özel dans grubu ile çıtayı yükselterek Bostancı’nın en iddialı konserini verdi.

emre-kaya

MUHTEŞEM DANS ŞOV

Konserin kreatif danışmanlığını yapan Selim Akar tarafından özel tasarlanan pilot tulumuyla basın mensuplarının karşısına çıkan Emre Kaya’nın 500’e yakın yıldızın kullanıldığı kostümündeki yıldızlar basın mensuplarının dikkatini çekti. Basın mensuplarının Yıldızlar Rütbenizi mi simgeliyor sorusuna ünlü sanatçının yanıtı “ Rütbemizi halk belirler ben onlara layık biri olmaya çalışıyorum. Kostümün üstündeki 500’e yakın yıldızı işaret ederek o zaman çok rütbem var esprisini yaptı.”

Emre Kaya uluslararası top modellerden oluşan kadınlar orkestrası ile de iddiasını ortaya koydu. Sahnede birbirinden ünlü top modeller çeşitli enstrümanlar ile Emre Kaya’ya eşlik etti.

Gecenin en önemli ve en çok konuşulan olayı ise “Çatlat” Şarkısında Emre Kaya’nın koreografi dışına çıkarak dansçısını dudağından öpmesi oldu.

Pop dünyasının yıldızı olarak işaret edilen Emre Kaya konserde 3 ayrı kostüm giydi.

USTALARIN ŞARKISINI SESLENDİRDİ

Konserin bir bölümünde ustalara saygı bölümü yapan Emre Kaya’nın ustaların fotoğrafları önünde söylemiş olduğu şarkılar büyük alkış aldı.

Emre Kaya; Levent Yüksel – Zalim, Tarkan – Firuze, Kayahan – Odalarda Işıksızım, Orhan Gencebay – Bir Teselli Ver şarkılarını da seslendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.