Emre Aydın dünya evine girdi

Rock müziğin efsane ismi Emre Aydın uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu ‘da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Rock Müziğin efsane ismi Emre Aydın uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile bu akşam Ordu ‘da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Ordu’ lu olan Eda Köksal ‘ın memleketinde nikahları kıyılan çift Emre Aydın ‘ın memleketi Antalya da daha sonrasında 9 Eylül ‘de İstanbul Şile ‘de yakınları ve arkadaşları için düğün yapacaklar.

İç mimar Eda Köksal ile 2 yıl önce evini dekore ettirmek istediğinde tanışan Emre Aydın kısa bir süre sonra ilişki yaşamaya başlamış ve ardından nişanlanmışlardı. Eda Köksal ,Emre Aydın’ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği “Cinni : Uyanış” adlı korku filminde başrolde yer almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.