Emre Altuğ’dan Çağla Şıkel yorumu

Sevilen şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, yeni albümü “Çıta” ile Yasemin Şefik’in Best Fm’de hazırladığı programa konuk oldu. Müzik kariyerinden, çocuklarına samimi anlatımlarda bulunan Altuğ, oyunculuk kariyeri açısından Şubat ve Nisan ayında vizyona girecek iki yeni filminin müjdesini verdi.

Son günlerde yeni şarkısı “Dokunduğun Gibi” ile radyolarda en çok çalan şarkılar arasına hızlı giriş yapan Emre Altuğ’u “Bu yıl çok fazla insanların karşısına çıkacağım.” Dedi.

Yasemin Şefik’in “Geçen gün Çağla defileden önce üç kokoreç yediğini söyledi. E siz evliyken sen nasıl kilo almadın?” Kahkahalar ile cevap veren Emre Altuğ; “Olur mu kilo aldım. Ama spor yaparak kurtuldum. Çağla’nın porsiyonlarına çok kandım. Onun metabolizma farklı çalışıyor. Ah o tabaklar dolusu yemekler! Dikkat etmesem kilo alırım.” Dedi.

ŞARKININ ADI KAKA MI?

Kahkaha dolu programda birbirinden ilginç açıklamalarda ortaya çıktı.
Emre Altuğ’un yeni albümünde yer alan “Çok Ayıp” isimli şarkı oğlu Kuzey’in favorisi. “Şarkılarımı Kuzey ve Uzay dinledi. İkisinin seçimleri farklı oldu. Kuzey mesela Çok Ayıp şarkımı seviyor. Hatta şarkıyı beğenip adını sorduğunda, Çok ayıp dediğimde… “Nasıl yani Kaka mı” demişti.” anlattı.

bestfm

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.