Emma Watson’dan kadınlara orgazm tavsiyesi

İngiliz oyuncu Emma Watson, kadın hayranlarına orgazma ulaşma yöntemleri ile ilgili ilginç ipuçları veren bir internet sitesine üye olmalarını tavsiye etti.

Harry Potter filminin yıldızı Emma Watson, bayanların nasıl daha iyi bir orgazm yaşayabilecekleri hakkında ipuçları veren bir siteye abone olduğunu söyleyerek şaşırttı. Güzel oyuncu üyelik ücreti 40 eoru olan siteyi hemcinslerine de önerdi.

ÜYELİK ÜCRETİ 40 EURO

25 yaşındaki Watson, internet sitesine kendisinin de üye olduğunu çünkü bu sitedeki tüm bilgilerin kadın cinselliği üzerine yapılmış bilimsel araştırmalara dayandığını söyledi.

“KEŞKE DAHA UZUN SÜREDİR YAYINDA OLSA”

İngiltere’nin başkenti Londra’da başlattığı yeni feminist kitap kulübünün açılışında konuşan Watson, “Bu gerçekten güzel bir internet sitesi. Keşke daha uzun süredir yayında olsaydı” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.