Emine Ün’den İbrahim Erkal’a ‘Uyan Artık Canısı’

İbrahim Erkal’ı ziyarete giden isimlerden biri de eski manken Emine Ün oldu.

Şarkıcı ve üç çocuk babası İbrahim Erkal, salı gecesi beyin kanaması geçirmiş, çarşamba sabahı ameliyat olmuştu. Üzücü haberi alan ailesi, yakınları ve sevenleri hastaneye koştu. Rol arkadaşı Emine Ün ise sosyal medya üzerinden duygusal bir paylaşımda bulundu.

“UYAN CANISI”

Emine Ün, 1990’lı yılların popüler şarkılarından “Canısı” ile ünlenen İbrahim Erkal için, “Dualarımız seninle, uyan canısı” diye seslendi.

1997 yılındaki “Canısı” adlı filmde başrol oynayan Emine Ün, Instagram’da yayımladığı mesajda “Çok üzgünüm…O hem sevilen bir sanatçı, hem eş, hem baba, hem arkadaş, hemde çok iyi bir insandır. Sevgili arkadaşım İbrahim inşallah bu zor dakikaları atlatacak, az önce eşimle hastaneye gittik, eşinden ve yakınlarından beyin kanaması sonucu ameliyatta olduğunu öğrendik, ne kadar perişan olduklarını anlatmak mümkün değil. Allahım önce eşine ve çocuklarına, yeni doğmuş bebeğine sonra tüm sevenlerine bağışlasın. Acil şifalar diliyorum. En kısa zamanda güzel haberlerini almayı ümit ediyorum. Dualarımız seninle” diye yazdı.

blank

“Canısı” adlı filmde Emine Ün ve İbrahim Erkal başrol oynamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.