Emina Sandal: Henüz boşanmıyoruz

Mustafa Sandal eşi Emina’ya ‘Ya kendine çekidüzen verirsin ya da boşanırız’ şeklinde rest çekti. Düşünme aşamasındaki güzel şarkıcı ‘Henüz boşanmıyoruz’ diyerek krizi doğruladı.

Uzun yıllardır Mustafa Sandal ile evli olan ve son günlerde evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Emine Sandal, çıkan haberlerle ilgili ilk kez açıklama yaptı. Bir AVM’ye ev deklarasyon malzemeleri almaya gelen Emina Sandal, ilk başta konuşmak istemediğini söylese de ısrarla gelen sorular karşısında açıklama yapmak zorunda kaldı.

‘İŞİM YOK DUVAR MI KIRACAĞIM?’

Mustafa Sandal ile ev dekarasyonuna çok fazla vakit ve para ayırdığı için çıkan ilk ayrılık haberinin ardından yine AVM içerisinde ev dekarasyon mağazasında görüntülenen Sandal, çıkan haberlere de isyan etti. “Benim işim gücüm yok evin duvarını mı kıracağım” diyen şarkıcı, son yaptığı paylaşımı için de yanlış anlaşıldığını açıkladı. ‘

‘NE OLACAK ALLAH BİLİR’

‘Boşanacak mısınız?’ soruları karşısında morali bozulan Sandal, “Henüz öyle bir şey yok. Ne olacaksa Allah bilir” yanıtını verdi. Çiftin yakın çevresi, Mustafa’nın Emina’ya ‘Ya kendine çekidüzen verir benim istediğim gibi biri olursun ya da boşanırız’ diyerek evi terk ettiğini iddia etti.

Alyansı yok!

9 yıldır Mustafa Sandal’la evli olan Emina Sandal’ın parmağında yüzük olmaması dikkat çekti. Bu durumu ayrılık haberlerine yoran gazetecilere sert çıkan şarkıcı, “Ben hiç yüzük takmadım, şimdi de yok. Bu sorular da hoş değil müzik konuşalım” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.