Emel Sayın ve Ferhat Göçer’den unutulmaz gece

Önceki gece Emel Sayın ve Ferhat Göçer BVS Group’a ait Günay Restaurant’ta sahne aldı.

Siyah beyaz sahne kıyafeti ve tüm zarafeti ile Günay Sahnesinde konuklarının karşısına çıkan Emel Sayın, programının ilk yarısında Türk Sanat Müziği eserler ile konuklarına tam anlamı ile Türk Sanat Müziği ziyafeti yaşattı.

Programının ikinci bölümünde sahneye Ferhat Göçeri davet etti. Ferhat Göçer’in sahneye gelmesi ile birlikte ‘’ Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor’’, ‘’ Son Mektup’’ isimli sevilen şarkıları seslendiren ikili büyük alkış aldı.

Emel Sayın ile birlikte Günay sahnesinde şarkılarını seslendiren Göçer, sahneden inmeden önce Emel Sayın’a ‘’ Aşkın yeryüzünde ki yıldızı ile Günay sahnesini paylaşmanın mutluluğu paha biçilemez..’ dedi.

Emel Sayın’ın klasik Türk Sanat Müziği eserleri ile mest olan misafirler Ferhat Göçer’in ilka yarıda söylediği aşk şarkıları ile romantizmin doruklarına çıkarken, programın ikinci yarısında hareketli şarkılar ile kendilerinden geçerek eğlendiler.

Ünlü Sanatçı Ferhat Göçer, ‘’ Bedeninizden Sağlık, çevrenizden sevdikleriniz, Ruhunuzdan vicdan ve özgürlük eksik olmasın..’’ diyerek programını sonlandırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.