Elele AVON Kadın Ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Elele AVON Kadın Ödülleri’nde 9 kategoride yılın kadınları belirlendi. Burcu Biricik, Dilek Sabancı, Kalben, Ayşe Tolga, Hande Fırat, Ayşe Begüm Onbaşı gibi isimler görkemli törene katılarak ödülünü kucaklayan isimler arasında yer aldı.

Güzelliğe değer katan AVON ile Türkiye’nin en köklü kadın dergisi Elele dergisi işbirliğiyle üçüncüsü gerçekleştirilen Elele AVON Kadın Ödülleri heyecanı zirveye taşıyan bir törenle yılın en başarılı kadınlarını ödülleriyle buluşturdu.

Mirgün Cabas’ın sunumuyla gerçekleşen törende oyuncu dalında Burcu Biricik, şarkıcı dalında Kalben, yazar dalında Büşra Yılmaz ve spor dalında Ayşe Begüm Onbaşı ödül aldı.

2016 yılının bilim kadını İlayda Şamilgil, gazetecisi Hande Fırat, girişimcisi Ayşe Tolga olurken; sosyal sorumluluk dalında Dilek Sabancı, güzel sanatlar dalında da Türkan Derya ödüle layık görüldü. 2016 yılındaki çalışmalarıyla kadınlara ilham kaynağı olan AVON Temsilcisi Zehra İrem Taylan da “Yılın AVON Kadını” ödülünü kazandı.

AVON Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika İletişim Direktörü Hande Orhan, törenin açılışında yaptığı konuşmaya AVON Temsilcilerinden birinin ilham veren hikayesiyle başladı. Hande Orhan, “Bizlerden çok farklı koşullarda, çok farklı hayatlar yaşayan ama her gece aynı dualarla uykuya daldığımız kadınlar… Hepimizin hayalleri aynı: ayaklarımız üzerinde durmak, kendini güçlü hissetmek, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sunmak… Üç yıl önce Avon olarak Elele dergisiyle yılın kadınlarını ödüllendirmek üzere bu projeyi başlatırken. hayallerimize giden yolda bize güç ve ilham veren kadınları ön plana çıkarmayı amaçlamıştık. Bu gece burada sanatta, bilimde, sporda, iş dünyasında, yaşamın her alanında çevresine ışık saçan, büyük hayallerden yola çıkıp gerçek değişimler yaratan kadınları göreceğiz. Güzelliğin ve geleceğin anahtarı bu kadınlarda…” diye konuştu.

Elele Dergisi Yayın Direktörü Ferhan Kaya Poroy açılış konuşmasında, “Biz bu dünyaya yaşamı ayakta tutmaya, hayatı güzelleştirmeye geldik. Bugün burada ödül alacak kadınlar gibi… Sanatla, sporla, yazılarıyla, haberleriyle, şarkıları, dizileri, sağ duyularıyla dünyayı güzelleştiren kadınları heyecanla izleyeceğiz. Ve bir kez daha inanacağız ki; Dünyayı kadınlar kurtaracak.” dedi.

Geceye ödül alan isimlerin yanı sıra adaylar, sanat, basın ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri katıldı. Halk oylamasının ardından nihai kazananları belirleyen jüri üyelerinden şarkıcı ve oyuncu Ayşegül Aldinç, senarist Ece Yörenç, sunucu Jülide Ateş, gazeteci Mehmet Y. Yılmaz da törene katılan isimler arasında yer aldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.