Elçin Sangu’nun partneri Birkan Sokullu oldu

‘Alacakaranlık’ benzeri vampir hikâyesinde oynayacak olan Elçin Sangu’nun partneri Birkan Sokullu oldu.

Ulusal kanal yerine dijitali seçen Elçin Sangu, bir vampir hikayesini anlatan yapımla hayranlarının karşısına çıkacak. Dizinin adı ise ‘Yaşamayanlar’.

Dünyayı kasıp kavuran sinema filmi ‘Alacakaranlık’ tarzındaki yapım için saçlarını kestirerek yeni bir imaja bürünen Elçin Sangu’nun partneri de merak konusuydu. Sevgilisi Berrak Tüzünataç’la katıldıkları bir filmin galasında ‘Yeni bir yerle anlaştık. Yakında açıklanır’ diyen Birkan Sokullu’nun güzel oyuncuya eşlik edeceği ortaya çıktı. Bu arada Dubai’de ‘En İyi Uluslararası Oyuncu’ ödülünü alan Sangu için yetkililer geceliği 27 bin 500 TL olan suitini tuttu.

Alacakaranlık filminde Bella ile Edward’ın tutkulu aşkı, bütün dünyanın ilgisini çekmiş ve serinin devam filmleri beğeni toplamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.