Elçin Sangu’da ‘Altın Kelebek’e patladı

Kiralık Aşk’la yıldızı parlayan Elçin Sangu, ödül almaya çıktığında yaşadıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

43. Altın Kelebek Ödül Töreni’nde ödülü iade eden ‘Diriliş Ertuğrul’ ekibinden sonra Elçin Sangu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla törenle ilgili memnuniyetsizliğini paylaştı.

“EVET CANIM NE İSTEYECEKSİN DEDİ”

Kiralık Aşk’ta Defne karakteriyle ‘En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Sangu, usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın konuşmasını yaptığı sırada, ismi söylenmeden sahneye çıktı. Konuşmasına devam eden Arkın, daha sonra Sangu’ya dönerek, “Evet canım ne söyleyeceksin” diye sordu. Yaşananları toparlamaya çalışan Sangu, konuşmasına izleyicilerden özür dileyerek başladı.

elcin

Ünlü oyuncu Instagram’dan yaptığı bu paylaşımı yoruma kapattı. Olanların kendi şaşkınlığından değil, organizasyondaki eksikliklerden kaynaklandığını gösterdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.