Elçin Sangu ve Barış Arduç ikilisinden yeni fotoğraf

Elçin Sangu ve Barış Arduç ‘Kiralık Aşk’ dizisinden sonra yeniden bir araya geldi. Filmin setinden ikilinin birlikte bulunduğu fotoğraf geldi.

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği, ‘Yanımda Kal’ filminin başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç ikilisi geçen günlerde çekimler için kamera karşısına geçti.

‘Yanımda Kal’ setinden Elçin ve Barış Arduç’lu yeni fotoğraf geldi!

blank

EN İDDİALI ROMANTİK KOMEDİ

Çekimleri İstanbul’un farklı noktalarında ve Heybeliada’da 5 hafta sürede gerçekleştirilecek olan ‘Yanımda Kal’, hikayesi ve dev prodüksiyonuyla yılın en iddialı romantik komedi filmleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

FİLMİN KONUSU

Asıl sevginin, mükemmelliyette değil kusurların içinde saklı olduğunun anlatıldığı ‘Yanımda Kal’ filminde; geçmişiyle yüzleşmeden kendi ‘Mükemmel’ hayatını yaratan Mert (Barış Arduç) ve tüm hayatını geçmişinde yaşadıkları üzerine kuran Ada’nın (Elçin Sangu) hikayesi en romantik haliyle beyaz perdeye aktarılıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.