Elçin Sangu ve Barış Arduç Best FM’de Yasemin Şefik’e neler anlattı neler

Ekranların sevilen iki isimi; Elçin Sangu ve Barış Arduç başrollerini beraber paylaştığı Mutluluk Zamanı filmiyle, Yasemin Şefik’in Best FM’de ki programına konuk oldular. Bol kahkahalı programda başarılı oyuncular samimi açıklamalarda bulundu!

ELÇİN SANGU; HER YERDE ŞARKI SÖYLÜYORUM AMA ALBÜM YAPMAM!

Film için Bülent Ortaçgil’in kült şarkısı “Bu Su Hiç Durmaz” seslendiren, Elçin Sangu ve Barış Arduç düeti bir çok popçuya taş çıkardı. Youtube’da 8,6milyon izlenmeyi yakalayan ikili müzik yapımcılarının dikkatlerini çekti.

Yasemin Şefik’in “Yapımcılardan teklif gelmiştir. Albüm yapacak mısın?” sorusu üzerine Elçin Sangu “7/24 şarkı söylüyorum. İnsanlar illah dedi artık. Evde kahve yaparken tut, yolda yürürkene kadar…Albüm, ben değilim. Zamanında teklif geldi. Ama bana makul ve mantıklı gelmedi. Benim hiç bilmediğim bir yer. Ben bir şeyi iyi yapayım o da oyunculuk olsun.” dedi.

blank

BARIŞ ARDUÇ “İNSANLAR TALEPTE BULUNDU BİZDE YAPMAK İSTEDİK”

Dünyaca ünlü iki oyuncu Julia Roberts ve Richard Gere’in film birliktelikleri izleyiciyi büyülüyor. Elçin ve Barış bu yolda ilerler mi?” sourusu üzerine Barış Arduç; “İnsanlar bi talepte bulununca, bizde aynı istekte olunca beraber bir şeyler yapmak istedik. Ama ne Elçin ne de benim uzun yıllar hadi bi daha bi daha yapalım diye planlarımız şu anda yok. Film beğenilir devamı gelir o başka bir şey.” Dedi.

ELÇİN SANGU KIZIL OLMAM YAPIMCILARDAN HEP KÖTÜ KARAKTER TEKLİFİ GETİRDİ!

Kızıl ve çilli olmasıyla ilgili ergenlik döneminde çok çirkin esprilere maruz kalan ünlü oyuncu Elçin Sangu; “ Alışıla gelmemiş bir tipi çocukların kabul etmesi daha zor. Çocuklar acımasız oldukları için daha fazla yükleniyorlar. Ama büyüdükçe bu da güzel bir şeymiş sanki…Sektörde de öyle bir algı vardı. Renkli tipleri genelde kötü karaktere uygun görülür. İlk işlerimin beşi kötü teklifiydi.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.