Elçin Sangu hayranları isyan çıkardı!

Elçin Sangu hayranları adeta isyan çıkardı! O karakteri istemiyorlar

Kiralık Aşk dizisi hayranları rahatsız. Diziye yeni katılan Elifcan Ongurlar’a daha çok rol verilmeye başlandığı ve Elçin Sangu’nun geri plana atıldığını ileri süren ‘Defne’ hayranları sosyal medyada senaristi topa tuttu. Sangu’nun diziden ayrılacağına yönelik iddialar da ortaya atılınca Kiralık Aşk hayranları sosyal medyada isyan bayrağını açtı.

Fikret Galo karakterini canlandıran Elifcan Ongunlar’ın ana kadın oyuncu haline geldiğini savunan Defne hayranları Galo ve Ömer yakınlaşmasına da tepkili. Öte yandan Kiralık Aşk dizisinin son bölümünde Defne’nin 200 bin TL’lik borcunu ödemek için Ömer’le yaptığı anlaşmayı iptal eden Galo, Ömer’in büyük tepkisini çekmiş, borcunu ödeyen Defne ise soluğu Ömer’in kapısında almıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.