Ekranların yeni ikilisi Kadir Doğulu ve Seda Bakan ‘Bana Sevmeyi Anlat’ ile geliyor

Ay Yapım imzalı, Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert’in rol aldığı Bana Sevmeyi Anlat ilk bölümüyle bu akşam saat 20:00’de FOX’ta başlıyor.

Seda Bakan’ın ilk kez genç bir anne olan Leyla karakterini canlandıracağı dizide Kadir Doğulu restaurant işletmecisi Alper karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. İlk bölüm çekimleri Almanya’nın Freiburg şehrinde gerçekleşen dizide; Leyla, Almanya’da tanıştığı babasının arkadaşı Haşmet ile bebeğinin geleceği için İstanbul’da yeni bir hayat kurmaya karar verecek. Güçlü ve varlıklı iş adamı olan Haşmet’in (Mustafa Üstündağ) karanlık yüzüyle tanışan Leyla, kendi düğününden kaçmayı çalışırken yolu Alper ile kesişecek. Heyecan dolu ilk bölümde; Leyla ve Alper’in tehlikeli yolculuğu hayatlarına karşı konulamaz bir aşkı getirecek. Bana Sevmeyi Anlat hikayesiyle olduğu kadar oyunculuklarıyla da izleyicinin gönlünü taht kuracak.

EKRANLARIN YENİ İKİLİSİ GELİYOR!!!

Bana Sevmeyi Anlat’ ta Alper ve Leyla karakterlerini canlandıracak olan Kadir Doğulu ve Seda Bakan dizi yayına girmeden ekran başındakilerin gözdesi oldu. Sosyal medyada şimdiden övgü yağmuruna tutulan ikilinin nefes kesen hikayesi ekranlara yeni bir soluk getirecek.

Bana Sevmeyi Anlat’ın kısaca konusu ise şöyle: Bebeğinin geleceği için güçlü ve varlıklı bir iş adamı olan Haşmet’le (Mustafa Üstündağ) evlenmeyi kabul eden Leyla (Seda Bakan) Almanya’dan İstanbul’a gelir. Haşmet’in karanlık yüzüyle karşılaştıktan sonra kendi düğününden kaçmaya karar veren Leyla’ya, Haşmet’in restoranında yeni bir hayata adım atan Alper (Kadir Doğulu) yardım eli uzatmak zorunda kalır. Leyla ve Alper’in tehlikeli yolculuğu birçok sırrı ortaya çıkarırken ikili kendilerini karşı konulmaz bir aşkın içersinde bulacaktır.

Yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın, senaristliğini Deniz Akçay’ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat’ın kadrosunda ayrıca Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Bahadır Vatanoğlu, Mine Kılıç, Bihter Dinçel, Mahperi Mertoğlu, Serdar Özer, Cemil Büyükdöğerli, İlayda Alişan, Gülper Özdemir, Tolga Tuncer, Naz Sayıner ve Lavinya Ünlüer yer alıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.