Efsane sanatçı Gülden Karaböcek’ten rockçı pozu

Usta sanatçı Gülden Karaböcek Yeni Yıl’a Almanya’da girdi. Yılbaşı’nda Dortmund’ta Grammophon ‘da sahne alan sanatçı, ‘Dilek Taşı’ , ‘Sürünüyorum’, ‘Kırılsın Ellerim’, ‘Sen Evlisin’ gibi klasiklerinin yanı sıra, ‘Anlamazdın’ , ‘Artık Sevmeyeceğim’ gibi sevilen şarkıları seslendirdi.

Dortmund’ta ki konseri öncesinde, Köln ve Essen’de düzenlenen Turkish Party’de sahneye çıkan sanatçı ‘Sürünüyorum’ adlı şarkıyı söyledikten sonra Set Band üyeleriyle birlikte rockçı pozu verdi.

2015’te birçok üzücü olayın yaşandığını belirten Gülden Karaböcek, 2016 yılında savaşların son bulmasını dilediğini belirterek, tüm dünyaya güzellikler dilediğini söyledi. Gülden Karaböcek Şubat ayında da Avrupa da konserler vermeye devam edeceğini belirtti.

gulden karabocek

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.