Ece Doğulu ile evli olan Ozan Doğulu’dan kafa karıştıran arkadaşlık

Ece Doğulu ile evli olan Ozan Doğulu, sosyetik güzel Tuğba Peksayar ile birlikte İstanbul gecelerinde sarmaş dolaş bir şekilde objektiflere yakalandı.

Ece Doğulu ile evli olan ve 3 kız çocuğu bulunan Ozan Doğulu, önceki akşam çapkınlık yaparken objektiflere yansıdı. Müzisyen, Arnavutköy’deki Whisper adlı mekânda sosyetik güzel Tuğba Peksayar ile samimi bir şekilde görüntülendi. Sabahın ilk ışıklarına kadar kulüp içerisinde oturan ikili, gece boyunca birbirlerini öpücük yağmuruna tuttu. 06.00’da çıkmaya hazırlanınca görüntülendiklerini fark eden Ozan Doğulu ile Tuğba Peksayar, anında bir kaçış planı yaptı.

Kaçış planı tutmadı

İlk olarak müzisyen yanındaki bir arkadaşını gazetecilerin yanına göndererek gitmelerini istedi. Ancak bu isteğine olumlu yanıt alamayan Ozan Doğulu, Peksayar’ı mekân içinde bırakarak çıkmayı tercih etti. İçeride içtikleri alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorluk çeken Ozan Doğulu, ilginç bir açıklamada bulundu.

İlginç açıklamalar

Doğulu, çıkışta yanına gelen köpeği göstererek, “Sokak köpeklerini de korumak lazım değil mi?” dedi. Doğulu’nun ardından çıkan Tuğba Peksayar ise “Ozan arkadaşım be” diyerek evinin yolunu tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.