Ebru Yaşar: Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz

‘Güçlü bir Türkiye için ben de varım’ kampanyasına bir destek de Ebru Yaşar’dan geldi. Ünlü sanatçı “Bu ülkeyi bölemeyeceksiniz” mesajı verdi.

Rıdvan Dilmen’in Twitter’da başlattığı ve Arda Turan, Burak Yılmaz ile Murat Boz’un destek verdiği ‘Güzel bir Türkiye için ben de varım’ kampanyasına Ebru Yaşar da katıldı.

“BU ÜLKEYİ SİZE BÖLDÜRMEYECEĞİZ”

Fikirlerinden dolay insanların yargılandığını belirten Yaşar, “Evet dersen, iktidardan beklentisi olan insan, ‘Hayır’ dersen ünlü sanatçı… Hem fikir özgürlüğünün önemini savunuyormuş gibi görün, hem de fikirlerinden dolayı insanları yargıla. Bu ülkeyi size böldürmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“İNADINA GÜÇLENECEĞİZ”

Ebru Yaşar, ‘Evet’ diyenlere tepki gösterenlere, Instagram’daki sayfasından seslendi: “Bölünmeyeceğiz, böldürmeyeceğiz, inadına güçleneceğiz!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.