Ebru Şallı’nın estetiksiz hali görenleri şaşkına çeviriyor

Ünlü manken ve TV yıldızının geçmişte çektirdiği bir fotoğraf değişimini gözler önüne serdi.

Son günlerde evli iş adamı ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Ebru Şallı’nın estetiksiz fotoğrafı ortaya çıktı. Şallı’nın eski halini görenler deyim yerindeyse şoke oldu.

Dubaili bir yatırımcıyla iş yapması gündemde olan ünlü manken ilerleyen yaşına rağmen podyuma çıkabilecek kadar düzgün bir fiziğe sahip. Ancak Şallı’nın yüz güzelliğini estetik müdahaleleri borçlu olduğu eski fotoğraflarından görülebiliyor.

YORUM YAĞDI

Ebru Şallı’nın kısa saçları ve farklı yüz çizgileriyle görüldüğü eski fotoğrafına sosyal medyada sayısız yorum yapıldı. Bazı Şallı hayranlarının “İyi ki estetik yaptırmışsın” yazması dikkatlerden kaçmadı.

İşte Ebru Şallı’nun eski ve yeni hali:

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.