Ebru Şallı’dan Sinan Akçıl açıklaması

Ebru Şallı’dan ayrılık açıklamasıSevgilisi Sinan Akçıl’dan ani bir kararla ayrılan Şallı, “Çok konuşmak istemiyorum. İnsanlar ayrılabilir. Bu doğal bir şey. Ayrılık sonrası yazılan detaylar doğru değil” dedi.

Modacı Dilek Hanif, ‘Dilek Hanif for Koton’ projesinin 2016 ilkbahar- yaz koleksiyonunu görücüye çıkardı. 35 parçadan oluşan koleksiyon, Nişantaşı La Petite Restaurant’ta tanıtıldı. Davete katılanlar arasında en dikkat çeken isim Ebru Şallı oldu.

Sevgilisi Sinan Akçıl’dan ani bir kararla ayrılan Şallı, gelen sorular üzerine, “Çok konuşmak istemiyorum. İnsanlar ayrılabilir. Bu doğal bir şey. Ayrılık sonrası yazılan detaylar doğru değil” demekle yetindi.

Davete katılan isimlerden Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ’un geçirdiği diz ameliyatıyla ilgili tam sağlığına ne zaman kavuşacağını bilmediklerini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.